Finns det nåt tråkigare än o blogga?

Men men...jag gör väl en liiiiiten uppdatering då!

Sista gången på valpkursen var den 29 november! En liten upplevelsebana med en olika kursdeltagare!
Den här gången var vi blandat nybörjare (från 6 månader) och valpar! Detta för att min "riktiga" valpkurs var på lördagen, men då var vi i Stockholm!

Så kul det var med de få agiltyhinderna...låååga hopp två stycken till de stora hundarna och 4 till de små! Men Midas tog hopphinderna i farten :), tunneln och slalom gick också kanon!
Säcken gick bra tre gånger på raken o då var vi 2 st som hjälptes åt! Sen skulle vi prova själva (men "rustasäcken" är inte lika stabil som på bruks) och han trasslade in sig och blev lite rädd.
Men en så framåt och glad hund jag hade. Och det var HAN och JAG där från början till slut!

Midas matte har inte haft mycket lust att träna socialisering på stan (eller snarare passivitet) och går ju mest i skogen eller tränar på en gräsplätt där det passar! Givetvis utan koppel!
Så nu när matte Ann äntligen vill o tycker det är kul att ha träning på stan, både sitt, ligg och stå samt passivitet, så har vi ett jäkla arbete framför oss!
Dels koppelvana och dels att va på stan med en massa ROLIGA människor! Midas är verkligen inte den som är den och hälsar gärna på allt som rör sig! Snacka om framåt...och lättlärd!


Vi kommer bara varnadra allt närmare jag och Midas. Helt otroligt!

RSS 2.0