MH

Igår var det MH dags för hela kullen!
Resultat för alla kan ni se på Maries hemsida och under CCR-kullen!

För Midas gick det kanon!
Socail med testledare..........JAVISST. Nästan översocial eller?
Överraskningen (overallen som dyker upp) skällde han på och var lite hotfull...men släppte snart intresset och gick iväg... Tror han tassade runt bland publiken. Overallen rörde ju inte på sig, så då var den inte kul!!! Vi gick förbi ett par gånger och han tittade visst till på den en gång, men inget mer...med helt löst koppel också!
Rasslet var ju också intressant...bara just då. Snabbt som attan var han framme utan min hjälp... Sedan gick vi förbi utan visat intresse för det.

Spökena la han inte märke till först. Eller så visste han att de var där men brydde sig inte just då. Men när de kom "för nära" så började han låta...han backade så jag fick släppa kopplet. Och nu kommer det roligaste av allt. Han gick framåt igen, men i en båge, mot det vänstra spöket. Då fick han vinden mot sig och kände lukten av MÄNNISKA... Jäklar, då var det väl inget...hälsade utan problem. Jag tog av dem luvan och han hälsade på 1a, den till höger, den andre var inte intressant!!!
Skotten klarade han superbra tycker jag!

Lördagen spenderade ju hela kullen på Sävsjö Camping! En trevlig camping för en natts övernattning i alla fall! Vi hade lite "Lydnadsträning" med Stephie, en vän till Marie! Jag fick tips om hur jag ska försöka motivera Midas att spåra, då han inte är speciellt motiverad att spåra mig. Men han kan spåra, för annat folk o fä, stoppar han ner nosen i backen för att spåra...
Sedan åkte vi iväg och åt pizza och kort senare var det sovdags.
Mids tyckte nog natten var jobbig då Windy slutat löpa i aug och Tyra strax innan denna helg. OCH han, stackarn, som är så könsmogen!!!! Han låg och flåsa i sin bur hela natten och var väl helt slut på förmiddagen igår (läs söndag)!

Det var vår helg!

Imorn väntar en liten operation för Mids och HD/AD röntgen! Sen ska han äta antibiotika!

Väl mött



RSS 2.0